Priča o vašem danu iz snova uvijek započinje odabirom idealne lokacije, a Green Loft je mjesto koje će vaš dan iz snova učiniti čarobnim, jedinstvenim i nezaboravnim.

Svadbena dvorana Green Loft sa profesionalnim timom ispuniti će sva vaša očekivanja.

Modernim ambijentom i besprijekornom gastro ponudom, Green Loft će elegantno zaokružiti Vaš dan iz snova!

Industrijski dizajn svadbene dvorane prepoznati će te kroz elemente rasvjete i brončane metalne detalje. Cigleni zidovi, zeleno bilje i svodovi od žaruljica koji se provlače kroz sve kutove i stropni dio iznad plesnog podija, donose novoj svadbenoj dvorani Green Loft dašak topline kako bi se mladenci i gosti osjećali kao doma. 

Interijer potpisuje arhitektonski studio Arhitektri.

Green Loft je idealno mjesto za vašu proslavu ljubavi i svakog vašeg važnog dana u životu iz kojeg ćete nositi najljepše uspomene.

Osim vjenčanja, kod nas možete organizirati i evente, a upit za ponudu možete poslati na e-mail: info@greenloft.hr

Možete birati između tri posebno iskreiranih svečanih menija ili svadbeni meni možemo prilagoditi vašim željama te ga tako personalizirati. 
Raznolika ponuda menija omogućit će da gost pronađe nešto za sebe.

U ponudi imamo razne domaće i strane sireve, slavonske ili dalmatinske nareske, domaće juhe, orijentalne salate s piletinom, salatu od hobotnice, domaće ručno rađene štrukle, rižota s jadranskim delicijama, biftek, file od brancina, vege lazanje, razna pečenja, naravno nezaobilaznu janjetinu te gulaš za okrepu u sitne noćne sate. 

Bogata ponuda slatkog stola od klasičnih suhih kolača do dizajniranih slatkih zalogaja u čašicama, popularnih macaronsa i donutsa koji postaju sve prisutni u odabiru svih mladenaca.

Veliki izbor svadbenih torti i čokoladna fontana samo su dio gastro ponude koju možete izabrati.