Priča o vašem danu iz snova uvijek započinje odabirom idealne lokacije, a Green Loft je mjesto koje će vaš dan iz snova učiniti čarobnim, jedinstvenim i nezaboravnim.

Svadbena dvorana Green Loft sa profesionalnim timom ispuniti će sva vaša očekivanja.

Modernim ambijentom i besprijekornom gastro ponudom, Green Loft će elegantno zaokružiti Vaš dan iz snova!

Industrijski dizajn svadbene dvorane prepoznati će te kroz elemente rasvjete i brončane metalne detalje. Cigleni zidovi, zeleno bilje i svodovi od žaruljica koji se provlače kroz sve kutove i stropni dio iznad plesnog podija, donose novoj svadbenoj dvorani Green Loft dašak topline kako bi se mladenci i gosti osjećali kao doma. 

Interijer potpisuje arhitektonski studio Arhitektri.

Green Loft je idealno mjesto za vašu proslavu ljubavi i svakog vašeg važnog dana u životu iz kojeg ćete nositi najljepše uspomene.

Osim vjenčanja, kod nas možete organizirati i evente, a upit za ponudu možete poslati na e-mail: info@greenloft.hr

Možete birati između tri posebno iskreiranih svečanih menija ili svadbeni meni možemo prilagoditi vašim željama te ga tako personalizirati. 
Meniji su raznolike ponude te će svaki gost pronaći nešto ili sve za sebe.

U ponudi imamo razne domaće i strane sireve, slavonske ili dalmatinske nareske, domaće juhe, orijentalne salate s piletinom, salatu od hobotnice, domaće ručno rađene štrukle, rižota s jadranskim delicijama, biftek, file od brancina, vege lazanje, razna pečenja, naravno nezaobilaznu janjetinu te gulaš za okrepu u sitne noćne sate. 

Bogata ponuda slatkog stola od klasičnih suhih kolača do dizajniranih slatkih zalogaja u čašicama, popularnih macaronsa i donutsa koji postaju sve prisutni u odabiru svih mladenaca.

Veliki izbor svadbenih torti i čokoladna fontana samo su dio gastro ponude koju možete izabrati.